zondag 8 mei 2011

Winterpark & Auto’s

Vanochtend eerst lekker in het zwembad gezwommen. Om 11e eruit. Toen naar Winterpark gereden allemaal dure winkeltjes. Ik moest erg nodig plassen en nergens een openbaar toilet dus dan maar de Starbucks ingegaan We hadden het daarna wel gehad, want het was erg warm dus dan maar weer naar de villa.

Onderweg gestopt bij de Harley Davidson shop deze is veel kleiner dan in Daytona. Thuis eten klaar gemaakt Sla met aardappels lekker! Iedereen was aan het computeren of spelletjes aan het doen. Papa zei opeens waar is mama eigenlijk die was gewoon heerlijk aan het zwemmen. Daarna met zijn 3ën in de jacuzzi nog.

Toen maar weer gaan aankleden, want het werd tijd om naar Oldtown te gaan voor de auto’s. We waren net op tijd. Ik en Jay vonden het leuk om High Five te geven aan de betuurders van de auto’s.

 

Ik begon erg last van mijn knie te krijgen we liepen langs de enge monsters op en 1 kwam je achterna gelukkig gingen wij aan de andere kant lopen nog even bij de rodeostier gekeken en toen thuis lekker ijs gegeten!!!!!!

 

Groetjes Kaylee

 

Straks naar Bush Gardens

Geen opmerkingen: